top of page
WhatsApp Image 2024-06-04 at 17.28.59.jpeg

Fritids

Vår vision är ett fritidshem där alla elever får känna att de duger precis som de är. Där de får möjlighet att växa och utvecklas i sin egen takt. Lugna, trygga, modiga, lekfulla, kreativa och omtänksamma. 

 

På vårt fritids prioriterar vi trygghet och att skapa en välkomnande miljö, där varje elev känner sig sedd och uppskattad. Vi uppmuntrar eleverna att vara delaktiga i att forma sin tid på fritids.

 

Vi främjar ett utforskande, utvecklande och lustfyllt lärande i en naturskön miljö. En nära och nyfiken relation till naturen bidrar till en djupare förståelse och respekt för miljön och varandra.

 

Tillsammans skapar vi ett fritids där lärandet är lika roligt som det är givande, där varje dag erbjuder möjligheter till både vila och lek. Vi ser fram emot att vara en plats där eleverna kan utveckla en stark känsla av gemenskap, självkänsla och våga utforska världen omkring sig.

Vi har två avdelningar på fritids:

  • Vindkulla tar emot eleverna i årskurs F-2.

  • Månkulla tar emot elever i årskurs 3-6.

Vi tar vara på vår fina utemiljö och är ute så mycket som möjligt efter skoldagen. Den fria leken, det egna initiativet och valfriheten får stort utrymme. Det erbjuds även planerade aktiviteter både utomhus och inomhus.

 

Inomhus kan barnen bland annat rita, pyssla, spela sällskapsspel och läsa. På skolgården, fotbollsplanen och den närliggande skogen ges stort utrymme för utomhusaktiviteter. Det erbjuds planerade aktiviteter både utomhus och inomhus och en dag i veckan har vi utomhusdag. Skolköket serverar variationsrikt mellanmål varje dag.

 

Våra ordinarie öppettider är kl 7:00-17:00 (behöver tiden utökas något ska det föranmälas i god tid). 

 

Avgiften är densamma som Lunds kommuns taxa.

 

Månkulla 073-0425655
Vindkulla 072-2547400

bottom of page